За нас

За нас

flag.bg е запазена търговска марка на printer.bg – компания с 20-годишен опит в областта на печатните технологии и в частност – печата върху текстил.

Разполагаме със собствена база за индустриален печат върху текстил с широко приложение за вътрешна и външна употреба. Нашите продукти са подходящи както за реклама, така и за декорация, интериорно оформление и системи за визуална комуникация.

От началото на 2016 година започнахме собствено производство на конструкции за мобилни флагове, като залагаме на качествени материали, светкавично обслужване и ниски цени за налагане на нашите продукти.

Флаговете са удобни, леки, изгодни и лесни за монтаж – универсално средство за ефектна реклама на открито и закрито, в съчетание с наситеният и траен отпечатък на плата.

Базирани сме в Бургас, но доставяме продукцията си до всяка точка на страната и ЕС в рамките на дни.
Image module
Плажен флаг

С устремената си форма този бестселър е подходящ за монтаж както на плажа, така и в планината, при провеждане на спортни мероприятия, промоции и други активности на открито.

Флаг крило

Елегантна кройка с нестандартна форма. Изработен от елоксиран алуминии с удължен връх от фибростъкло. Подходящ за монтаж пред търговския обект, или вътре в него.

Преносим пилон

Класическа правоъгълна форма за разполагане на традиционен дизайн. Липсата на елементи от фибростъкло ограничава употребата само до вътрешни изложбени площи.