Please enable JS

Продукти

Плажен флаг

от 39.73 лв.

С устремената си форма този бестселър е подходящ за монтаж както на плажа, така и в планината, при провеждане на спортни мероприятия, промоции и други активности на открито. Формата и структурата гарантират висока устойчивост дори при много силни ветрове, а позиционирането по посока на вятъра позволява ефектна подредба в серии. Подходящ монтаж с винт за пясък или сняг, или клин за твърда почва.

Плажният флаг се предлага в следните размери:

Плажен Флаг S – 2.00 x 0.70 m
Плажен Флаг M – 3.00 x 0.80 m
Плажен Флаг L – 4.00 x 0.90 m
Плажен Флаг XL – 5.00 x 0.90m
Плажен флаг

Флаг крило

от 34.05 лв.

Елегантна кройка с нестандартна форма. Изработен от елоксиран алуминии с удължен връх от фибростъкло. Подходящ за монтаж пред търговския обект, или вътре в него – при промоции или насочване на вниманието към конкретен продукт. Гарантиран ефект дори при липса на вятър. Подходящ монтаж с метална база при водна тежест.

Флаг крило се предлага в следните размери:

Флаг крило S – 1.65 x 0.80 m
Флаг крило M – 2.10 x 1.05 m
Флаг крило L – 2.80 x 1.20 m
Флаг крило XL – 3.65 x 1.55 m
Флаг крило

Флаг банер

от 39.73 лв.

Класическа правоъгълна форма за разполагане на традиционен дизайн. Липсата на елементи от фибростъкло ограничава употребата само до вътрешни изложбени площи с голяма височина – автосалони, изложения, учебни заведения и др.

Флаг банер се предлага в следните размери:

Флаг банер S – 2.00 x 0.70 m
Флаг банер M – 2.50 x 0.75 m
Флаг банер L – 3.00 x 0.80 m
Флаг банер

Мегафлаг

Мега флагът се извисява на височина повече от 5 метра и носи рекламен банер с размер 120 х 360см. Състои се от сглобяем контейнер с капацитет 60 литра, който може да напълните с вода или пясък и да осигурите стабилна основа, както и телескопичен алуминиев пилон с напречна рейка, с който да издигнете банера. Мега флаг е атрактивен и изгоден за реклама на открито с голяма рекламна площ и респектираща височина.
 
Предимства:
- Голяма рекламна площ
- Лесен за монтаж
- Стабилна конструкция
- Сглобяем контейнер
 
Комплекта включва:
- 1бр. Телескопичен пилон (500см)
- 1бр. Рейка (120см)
- 4бр. Сглобяеми контейнери (60л)
- 1бр. Калъф
 
Общо тегло: 11кг.
Мегафлаг

Бази

В зависимост от терена, и метеорологичните условия, се използват бази за закрепване на нашите пилони. Важно условие, е при монтаж на открито, да се използва ротатор, който насочва флага по посока на вятъра, намаля усилието, и предотвратява усукване.

 

Бази

Текспанел

Текспанел е система от алуминиеви профили за монтаж на пано от текстил, което може лесно да се подменя и да се използва многократно. Лек и лесно преносим до вашите обекти. Може да ползвате Текспанел като разделител, декоративен дисплей, рекламно или информационно пано и др.

Текспанел

Печат върху текстил

С нашата технология за директен печат върху текстил постигаме забележително качество на отпечатъка и наситеност на цветовете дори от двете страни на плата. По този начин изработваме фирмени и рекламни знамена, банери, транспаранти и текстил за визуална комуникация. Довършителните работи – шев, джобове, укрепителна лента, въже и поставяне на капси позволяват монтаж на всякакъв вид пилони, рамкови системи и конструкции. Използваните материали – текстил и мастило притежават всички необходими съвременни сертификати за безопастност и негоримост, и гарантират висока трайност на отпечатъка при ежедневно излагане на външни условия.

 

Печат върху текстил

Lifestyle продукти

С използването на заготовки или с последващо ушиване, създаваме промоционални продукти или стоки за употреба в ежедневието - спортни екипи, покривки, спално бельо, кърпи, килими, джапанки, подложки, за йога, пуф, бандана и много други. Възможностите за изработка на персонализирани текстилни продукти от полиестер са огромни, а с добавянето на авторски дизайн, стават уникални. С тази идея създадохме платформа, където български творци персонализират нашите стоки - picture.bg


Lifestyle продукти